Welkom

IET


IET (Integrated Energy therapy)

Integrated Energy Therapy is een krachtige healingtechniek, geïnspireerd door de Engelen van de Violette Straal, verspreid vanuit de USA (“Center of Being” geleid door Stevan Thayer).


Met I.E.T. worden energie patronen uit het verleden die je beperken op een zachte en veilige manier verwijdert . Dit geeft als resultaat dat je in je kracht en balans komt en in evenwicht lichamelijk en geestelijk.

Wat doet IET 

1. Het verwijdert diep onderdrukte gevoelens uit het celgeheugen.

2. Vroegere opgelopen trauma’s worden op een zachte maar krachtige manier opgekuist.

3. Energieblokkades worden opgekuist die je gezondheid, levensdoel, geluk en creativiteit in de weg staan.

4. Ondersteunt zelfheling op alle niveau’s.

5. Geeft je de kracht om liefdevolle relaties op te bouwen in alles wat je onderneemt.

6. Helpt je om je levensdoel te verwezenlijken.

7. Het verkrijgen van een sterkere verbinding met engelen en helpt je om met hen samen te werken in je leven.

Nu we in een tijd zijn gekomen waarin alles sneller gaat kunnen we veel efficiënter werken en helen door met de engelen samen te werken en onze problemen en trauma’s aan te pakken op een manier die helemaal past in de nieuwe energie van het Aquarius tijdperk. Integrated Energy Therapy helpt bij het loslaten van blokkades en trauma’s en negatieve gedachten die in het cellulair geheugen opgeslagen liggen worden vervangen door positieve.

 Het is niet nodig om trauma’s en pijn uit het verleden opnieuw te beleven om ze te kunnen verwerken, met integrated energy therapy kun je met bepaalde technieken fysieke en emotionele problemen laten gaan en recente pijn en blokkades helen.

Een Heling duurt een uurtje en kost 40 €