Welkom

IET 7 krachtstappen voor transformatie

7 Krachtstappen voor Transformatie met de IET-Engelen

Dit programma werd geschreven door Stevan Thayer van de Center of Being, grondlegger van IET. Het is een uniek programma voor heling en transformatie van blokkades met als doel het creëren van vreugde en overvloed in je eigen leven en dat van anderen. Het proces is als een geheel opgebouwd en overloopt tijdens de 3 avonden volgende energetische stappen:


Stap 1: Aanleren en ankeren van een persoonlijke verbinding met de Engelen en de verschillende IET- engelen leren kennen.


Stap 2: Activatie van het 12-strengen DNA waardoor je zieledoel en je gaven duidelijker worden.


Stap 3: Opruimen van oud karma ,zich steeds herhalende patronen en bijbehorende pijnen worden opgeklaard.


Stap 4: Vergevingsproces: boosheid en wrok transformeren naar vergeving. Een waar bevrijdingsproces voor het hart zodat er meer liefde kan stromen.


Stap 5: Bekrachtiging van je hart: leef je essentie en je gaat vanzelf over tot dienstbaarheid.


Stap 6: Reizen naar en bekrachtigen van je verdere levensloop ,met behulp van de engelen brengen we de kracht van een succesvol toekomstig leven naar dit leven en bevorderen zo onze evolutie.


Stap 7: Koorden van afhankelijkheid doorknippen & vrijheid bereiken : energie van anderen geven we terug en waar wij onze kracht weggaven, halen we deze terug naar onszelf.


Dit programma is voor iedereen toegankelijk, er is geen voorkennis vereist. Kan ter kennismaking, voorbereiding en/of verdieping voor de opleiding Integrated Energy Therapy. Het is een verrijking voor wie al een  IET-Engelentherapie volgde.


Praktisch:

Wanneer:   12/ 19 en 26/6/2019  gelieve 15' vooraf aanwezig te zijn!

waar       : praktijk butterfly Dr Le Jeunestraat 29 3620 lanaken

bijdrage : € 140 voor de 3 avonden,  inclusief handboek, drank en versnapering

meebrengen : eventueel je lievelings kristal

inschrijven : 089/731827   of mail praktijkbutterfly@gmail.com
na de  inschrijving vraag ik je een voorschot van 40 € te storten  ,de rest van het bedrag dient betaald te worden op de 1e avond.


Deze cursus kan enkel als geheel (3 avonden) gevolgd worden. voorkennis is niet verreist.