Welkom

IET voor kinderen

integrated energy therapy®  for kids      

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Vaak weten kinderen niet hoe ze met hun energie om moeten gaan en voelen zij vaak dingen van anderen personen aan. De kinderen in deze tijd worden "Nieuwetijdskinderen" genoemd en zijn vaak heel erg gevoelig. Het is dan ook voor deze kinderen erg belangrijk dat ze serieus genomen worden. Om ze meer kennis te laten maken is er de IET For Kids.

Het zal voor de "Nieuwetijdskinderen" een ontzettende mooie dag zijn vooral ook omdat ze met andere kids zijn die hetzelfde hebben als hun. Ze zullen ervaren dat ze niet "raar" of "vreemd" zijn.

 Iedereen heeft steun en bescherming van Engelen om zich heen. Het is heel fijn om deze Engelen beter te leren kennen en voelen. Je wordt er blij en rustig van! Je ontdekt zelfs dat je Hart ook vleugels heeft! In deze Engelenklas leer je hoe je samen met Engelen vervelende gevoelens zoals verdriet en boosheid kan omtoveren tot prettige! Dat doe je met een magische "pendel" en een "Engelenwasbeurt". Je leert energie meten...leuk, hoor! Weet je dat je met Engelenlicht zelfs dieren, bomen... en stenen kracht kan geven?!

IET voor kinderen :

- uitleg over wat energie is

- een pendel maken en er mee werken

- een afstemming op de Engelen

- tekening maken van jouw engel

- uitleg hoe je je verbind met de Engelen

- hartlink maken en een menselijke hartlink maken

- uitleg als we pijntjes hebben waar die zitten en waar ze voor staan

 We zullen naast een eigen pendel maken ook oefenen op elkaar en natuurlijk krijg je ook het cursusboek mee en het officiële certificaat namens The Center of Being Inc. van Stevan Thayer de grondlegger van de Integrated Energy Therapy®