Welkom

Shambhala Eenheid

 

Uitleg over de opleidingen van Shambhala eenheid:

 

De energieën veranderen en versnellen steeds en Reiki werd aangevuld met Shambhala Multie Dimensional Healing.Deze energie werd doorgegeven door John Armitage in 1996 en maakte een wereldwijde expansie mee die ons naar een hoger trillingsniveau heeft gebracht.

In 2009 werd er opnieuw een aanvulling doorgegeven via Ian Henderson en Marjo van Weenen in de vorm van Shambhala Eenheid.Dit alles met als doel het begrijpen en integreren wat Eenheid daadwerkelijk is en om de tools aan te reiken dit te kunnen begrijpen en uiteindelijk te kunnen voelen in het hart.Overal om ons heen zien we mensen ontwaken en in dit ontwakingsproces is het verplaatsen van de oude denkwijzen vaak een grote sprong.De Shambhala eenheid opleiding helpt je om stapsgewijs de nieuwe inzichten te integreren en zo je trillingsniveau te verhogen.Zo kunnen we vanuit ons ego-bewustzijn groeien naar het bewust-bewustzijn en het Goddelijke bewustzijn.Een ander belangrijk aspect dat in de Shambhala Eenheid is toegevoegd is de Goddelijke vrouwelijke energie.Bij de opleiding wordt niet alleen het Christus bewustzijn, maar ook de Goddelijke vrouwelijke energie geactiveerd.Eenheid begint binnen in jezelf om uiteindelijk ook Eenheid buiten jezelf te creëren en te manifesteren.

U kan bij mij terecht om opgeleid te worden in de Shambhala Eenheid.

 

Naast het helen van mensen op het fysieke  emotionele,mentale en /of spirituele vlak , kun je Shambhala Eenheid ook voor andere doeleinden gebruiken.Je kunt huisdieren en planten helen, je werkruimte energietisch schoonmaken, je voedsel zegenen, je derde oog versterken, de werkingskracht van kristallen en remedies verhogen.

Er zijn 4 niveaus van opleidingen in Shambhala Eenheid.

 

De niveaus van opleiding hebben te maken met het verhogen van de trillinggrequentie in jezelf.

• Tijdens het 1e niveau leg ik je uit hoe je jezelf en anderen op een directe manier kunt helen door je intentie te zetten.Ik geef je uitleg over de 7 chakra’s , en hoe je je eigen chakra systeem kunt reinigen en in balans brengen. Je zal na afloop van de les voelen hoe je eigen energie versterkt is.

• Het 2e niveau staat je toe om op afstand helende energie te sturen naar mensen,dieren,situaties en plaatsen.Kortom alles wat leeft.Je werkt meer en meer met je intentie vanuit je hart.We leren dat hoe meer liefde in ons zelf zit hoe meer we kunnen doorgeven buiten onszelf en dit uiteraard wereldwijd.Er word informatie gegeven rondom het transformeren van EGO naar LIEFDE

• Het 3e niveau helpt je een steeds hogere trillende waarheid te bereiken.Shambhala Eenheid wijst van beiden kanten de verantwoordelijkheden aan.

• Bij het 4e niveau ontvang je technieken die genezing brengen op spiritueel niveau we gaan dieper in op communicatie,zielsafspraken en zielssplinters.en we hebben het over het 13 chakra’s systeem.

 

Shambhala Eenheid is een spoedopleiding assentieproces!Shambhala Eenheid:

Door te luisteren naar mijn diepere gevoelens en mijn intuïtie heb ik na lang nadenken besloten om de mooie en krachtige Shambhala Eenheid energie door te geven op een hele andere manier dan dat ik tot nu toe heb gedaan.

Voorheen werd er via mail hele teksten doorgestuurd en moesten er video’s worden bekeken. Dit laatste mag nog steeds maar graag wil ik jullie mijn kennis en ervaringen doorgeven net als de helingstechnieken zoals ik ze in de loop der jaren heb mogen ontvangen via mijn Goddelijke begeleiding.

Ook de tarieven verander ik, net als de opleiding zelf.

Ik wil jullie elk niveau apart geven telkens op een andere dag.

Jij zelf voelt en beslist wanneer je verder gaat.

Jij kan tijdens je aanwezigheid zelf aantekeningen maken waarna je thuis verder dingen kan gaan opzoeken, lezen en ontdekken. Dit geheel vrij en op je eigen tempo.

Ik stuur je wel door waar we het over gehad hebben.

De informatie die ik je zal geven zal je genoeg stof geven om na te denken en persoonlijk te groeien, waarna je deze mooie Shambhala Eenheid energie kan doorgeven vanuit je hart op een liefdevolle manier.

Voor elk niveau vraag ik je een klein bedrag van 50€ samen voor de 4 niveau's is dat 200 € (te voldoen bij aanvang van de 1e les)dit is bewust laag gehouden omdat ik het toegankelijk wil maken voor iedereen,maar wel zo dat ik een vergoeding ontvang voor de tijd die ik aan je mag besteden, voor de stroomkosten,kaarsjes enz..