Welkom

Workschop Encaustic

Workshop Encaustic art

Tijdens deze workshop daag ik je uit om met kleuren, creativiteit en energie te gaan werken. .Encaustic art, is een eeuwenoude techniek van schilderen met warme bijenwas, m.b.v. een warm strijkijzer op glad papier. Iedereen kan dit en het mooie is, dat er door de kleuren en symbolen een schilderij ontstaat dat veel kan vertellen over hoe je in het leven staat. Elk kunstwerk is uniek! Samen gaan we deze tekeningen lezen en ontdek je meer over de energie van jouw tekening.Je kan je tekening beschouwen als een kunstwerkje en de kleuren laten inwerken op je chakra's zodat je helingsproces kan starten.Het is een perfect middel tot Creatieve Ontwikkeling, omdat je met deze techniek alleen maar vanuit je hart kunt werken.Voor alle materialen wordt gezorgd, de tekeningen kun je na de workshop mee naar huis nemen. De workshop is voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom.
Encaustic is een fantastisch medium voor iedereen en op elk niveau, voor Hobbyist en Kunstenaar.
Kostprijs: 25€ inclusief 10 kaarten ,drinken en iets lekkers.
Waar: praktijk butterfly healing
Dr Le Jeunestraat 29 te lanaken
Inschrijven kan via telefoon 0476852613
of via mail praktijkbutterfly@gmail.com
na inschrijving vraag ik U een voorschot van 10euro te storten of te betalen in de butterflywinkel.

Encaustic krachtkaarten maken
Tijdens deze workshop daag ik je uit om met kleuren, creativiteit en energie te gaan werken. We maken deze keer zelf mooie krachtkaarten die we dagelijks kunnen gebruiken.Encaustic art, is een eeuwenoude techniek van schilderen met warme bijenwas, m.b.v. een warm strijkijzer op glad papier. Iedereen kan dit en het mooie is, dat er door de kleuren en symbolen een schilderij ontstaat dat veel kan vertellen over hoe je in het leven staat. Elk kunstwerk is uniek! Samen gaan we deze tekeningen lezen en ontdek je meer over de energie van jouw tekening.Je kan je tekening beschouwen als een kunstwerkje en de kleuren laten inwerken op je chakra's zodat je helingsproces kan starten.
Het is een perfect middel tot Creatieve Ontwikkeling, omdat je met deze techniek alleen maar vanuit je hart kunt werken.
Voor alle materialen wordt gezorgd, de tekeningen(krachtkaartjes) kun je na de workshop mee naar huis nemen. De workshop is voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom.
Encaustic is een fantastisch medium voor iedereen en op elk niveau, voor Hobbyist en Kunstenaar.
op deze avond maken we krachtkaarten die je dagelijks kan gebruiken
E nergie in hoge mate,
N ooit gedacht dat,
C reëren helpen zou
A nders te worden, geeft
U itzonderlijk veel gemoedsrust.
S treven naar een hoger doel
T otaliteit in voelen, willen denken
I nwijding tot een
C reatieve mens
Praktisch:
graag op tijd inschrijven
Uur: 19.00 u
Kostprijs: 40€ inclusief 20kaarten, ,drinken en iets lekkers.
Waar: praktijk butterfly healing Dr Le Jeunestraat 29 te Lanaken
Inschrijven kan via telefoon 089/731827 of via mail praktijkbutterfly@gmail.com