Welkom

Workschop Engelen 1

  

Workshop The healing angels of the  energy field

Helende Engelen van het energieveld.

Tijdens een 1 daagse workshop gegeven door Claudia Houben kun je 9 fantastiche Engelen ontmoeten en leren om met hun samen te werken.

Hun namen zijn Ariël,Gabriël,Celestina,Faith,Cassiël,Daniël,Sarah,Michaël.

Deze methode van werken met IET en de Healing Angels past echt helemaal in de nieuwe energie van het Aquarius tijdperk.

Iedereen van Engelen beginner tot gevorderde kan baat hebben bij deze ontmoeting.

Het is ideaal voor diegenen die geen IET training hebben gehad maar toch  graag Engelen willen ontmoeten en hun energie willen ervaren.

Ook is deze workshop geschikt voor IET studenten die bij hun IET sessies gebruik willen maken van de speciale helende gaven van de specifieke Engelen.

In deze door Stevan Thayer ontwikkelde  workshop leer je door middel van meditatie en visualisatie contact te leggen  met negen engelen.

Je zult de speciale helende gaven die elke engel je  brengt ontdekken en elk van hen uitnodigen je te ondersteunen bij je  persoonlijke fysieke, emotionele, mentale en spirituele reis.

Je kunt bij elk  cellulair geheugengebied de engel een vraag stellen.

Terwijl je de specifieke  energie van deze engel ervaart kun je ook boodschappen voor jezelf  ontvangen.

Je leert een hartelink maken tussen jou en de Engelen, dit is een bijzonder krachtig instrument omdat het de poort openzet voor de engelen om helend voor, door en met jou te kunnen werken.

Je zult de speciale helende gaven die elke En gel je brengt ontdekken en elk van hen uitnodigen je te ondersteunen bij je persoonlijke reis op fysiek,emotioneel,mentaal en spiritueel gebied.

Deze workshop is een ideale kennismaking met engelen voor mensen die gewoon eens willen voelen hoe dat is. Het is zowel een perfecte voorloper als verdieper voor de andere IET workshops omdat ze in beide gevallen naadloos op elkaar aansluiten.

Kortom een intense,uitdagende en inspirerende workshop!

Kostprijs : 90€     per persoon inclusief thee/fris/iets lekkers, soep, een werkboek en  een certificaat van Stevan Thayer van The Center Of  Being in Amerika.

De groepen bestaan uit maximaal 6  deelnemers.

Meebrengen:   lunch,  pantoffels of warme sokken.

Aanvang dagdeel : 10u  tot  ongeveer 17u

Wanneer:     inschrijven voor   met betaling voorschot van 40 euro

Voor inschrijvingen : praktijkbutterfly@gmail.com of 089/731827