Welkom

Workschop Engelen 1

  

Workshop The HEALING angels of the  energy field

 

Helende Engelen van het energieveld.

Een eendaagse reis met 9 engelen om jezelf via de engelen beter te leren kennen. Op deze dag ontvang je  9 meditaties  en 9 healingen en  ga je getransformeerd naar huis.

Hun namen zijn Ariël,Gabriël,Celestina,Faith,Cassiël,Daniël,Sarah,Michaël.

Na engelen in mijn leven te hebben toegelaten is alles anders geworden. Ik voel me gesteund. De liefde, de aandacht, het begrip en het engelengeduld.

Iedereen van Engelen beginner tot gevorderde kan baat hebben bij deze ontmoeting.

Het is ideaal voor diegenen die  graag Engelen willen ontmoeten en hun energie willen ervaren.

In deze door Stevan Thayer ontwikkelde  workshop leer je door middel van meditatie en visualisatie contact te leggen  met negen engelen.

Je zult de speciale helende gaven die elke engel je  brengt ontdekken en elk van hen uitnodigen je te ondersteunen bij je  persoonlijke fysieke, emotionele, mentale en spirituele reis.

Terwijl je de specifieke  energie van deze engel ervaart kun je ook boodschappen voor jezelf  ontvangen. En zal je op het einde van de dag je levenspad nog beter begrijpen.

Je leert een hartelink maken tussen jou en de Engelen, dit is een bijzonder krachtig instrument omdat het de poort openzet voor de engelen om helend voor, door en met jou te kunnen werken.

Je zult de speciale helende gaven die elke Engel je brengt ontdekken en elk van hen uitnodigen je te ondersteunen bij je persoonlijke reis op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

Ook zal er voldoende tijd zijn om ervaringen te delen maar je mag ook je eigen ervaring koesteren en voor jezelf houden.

Kortom een intense, uitdagende en inspirerende workshop!

Kostprijs : 100€  per persoon inclusief THEE/fris/iets lekkers, soep, een werkboek en  een certificaat van Stevan Thayer van The Center Of  Being in Amerika.

De groepen bestaan uit maximaal 5  deelnemers.

Meebrengen:   lunch,  pantoffels of warme SOKKEN.

Aanvang dagdeel : 10u  tot  ongeveer 17u

Wanneer:  13 nov 22    inschrijven voor 23 okt 22  met betaling voorschot van 50 euro

Voor inschrijvingen : praktijkbutterfly@gmail.com of 089/731827 of 0476852613