Lief mens die dit leest,

Met de kerstdagen voor de deur en het einde van het jaar in het zicht,

Wil ik met jou even terug kijken op het afgelopen jaar.

2023 was  een heel bewogen jaar met veel ups en downs,

ook een jaar van inzichten en van dingen loslaten , er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel).

 Dat kan diverse lichamelijke klachten veroorzaken maar het betekend ook dat er veel losgetrild word zoals bv oud zeer, want alles wat geheeld mag worden zal geheeld worden.

De energieën  waren en zijn nog steeds heftig. Grote downloads komen binnen.

Er verandert zo veel  en alles is aan het versnellen.

Het is geen gemakkelijke periode. maar…er zal steeds meer  bewustwording plaatsvinden in  jezelf en in het dagelijks leven.

Probeer je open te stellen op de momenten dat je het zelf even niet ziet zitten. Het universum ziet het wel en wil het bij je naar binnen brengen. Sluit je niet af, want dan kan je je antwoorden niet ontvangen.

Ik hoop dat je het afgelopen jaar net als ik veel tijd hebt besteed aan het naar binnen keren in jezelf  en zo gevoeld hebt wat je mocht los laten ,wat je mocht veranderen in je leven.

Blijf steeds in contact met jezelf , Kijk en zie…luister en hoor…voel aan en weet.

Wanneer wij even stilstaan bij alle veranderingen, dan merken wij dat er heel veel is veranderd.

Als je moeilijkheden ervaart, vraag het universum om hulp, formuleer helder je intenties ,je verlangens en je dromen in volledig vertrouwen , zonder angsten en sluit je hulpvraag  altijd af met  dankbaarheid .

Wees authentiek en straal als jezelf, In de stilte vind je de verbinding met je hart.

In de stilte voel je alle antwoorden.

Mocht je toch moeilijkheden ervaren bij de zoektocht naar jezelf , naar het waarom de dingen niet altijd lopen zoals je het zou willen, misschien kan ik je dan met een energetische heling helpen.

Ik wens jou en je naasten fijne eindejaar dagen toe en voor het komende nieuwe jaar een bijzonder spiritueel jaar vol groei en inzichten.

Liefdevolle groet Claudia