Hallo ,ik ben Claudia ,54   jaar, moeder van 2 kinderen van 30 j en 27j ,gelukkig getrouwd met een lieve man die me in alles steunt wat ik ook onderneem of doe . Ook hij behaalde net als ik  zijn   mastergraad in Shambhalla Eenheid (2009), en sinds 5 juni 2011 mag ik mezelf nu ook master in  IET noemen. Eerst werkte ik in mijn praktijk in de avonden omdat ik nog als kapster werkte in Hoofdberoep maar

sinds 1Juli 2021  help ik mensen nu in hoofdberoep door middel van heling. Verder geef ik   ook de inwijdingen in Shambhala Eenheid  en kunt  U diverse workshops komen volgen in mijn praktijk gelegen te Lanaken.

Hierbij werk ik steeds samen met de engelen en mijn gidsen ,zij begeleiden me en helpen me steeds om de juiste handelingen te doen.

Op deze site probeer ik jullie een beetje wegwijs te maken in de wondere wereld van heling, engelen en nog veel meer .

 

Hieronder even een korte uitleg hoe ik in het spirituele terecht kwam.

Omdat  ik erge reumatische klachten had (RA en FM) en dit steeds meer een invloed op mijn dagelijkse leven kreeg en  door het vele slikken  van diverse medicatie ik  nog meer lichamelijke klachten kreeg kwam ik tot de vaststelling dat ik zo niet verder wilde gaan, ik was mijn eigen lichaam aan het  kapot maken.

Ik ging op zoek en  ontdekte heling  gedurende mijn "ziek-zijn", iets waar ik me voorheen  nooit zo bewust van was geweest.  In eerste instantie  wilde ik geen  heler  worden, ik wilde gewoon eerst zelf  beter worden, dat was  alleen mogelijk  door me helemaal  in de wereld van heling te verdiepen, een wereld die steeds fascinerender en boeiender werd. Ik volgde diverse opleidingen.

Op deze manier  kreeg mijn leven een  nieuwe start, van  ziek  zijn naar steeds beter, van steeds beter door zelfheling  naar  genezing. Zo kwam de wens naar boven ook andere mensen te helpen en   zelf een  heler te worden. Door mijn ziekte heb ik  veel geleerd en  ontdekt over heling en spiritualiteit  .Door heling te  gaan geven  aan mezelf en aan anderen   groeide ik steeds meer en ging ik steeds gevoeliger worden en kan ik daardoor gerichter een heling geven . Nog steeds ben  ik elke dag verwonderd  en dankbaar over de gevolgen die dit met zich   meebreng voor mij maar ook voor de mensen die ik behandel(de).

Ik voel dat ik steeds begeleid  word in deze wondere  wereld van de heling, en het leuke is dat er zoveel  mooie dingen op mijn pad komen waarvoor ik elke dag opnieuw dankbaar ben.

De naam butterfly healing heb ik gekozen omdat bij heling op een zeer zachte en liefdevolle wijze wordt gewerkt aan het welzijn van zowel het lichamelijk -als het geestelijke aspect van de mens.

Ook hou ik het bedrag per behandeling opvallend laag omdat ik vind dat het een bedrag moet zijn dat iedereen kan betalen, vele mensen zijn door vervelende omstandigheden in de put geraakt waardoor hun budget verminderd is en ook deze mensen verdienen hulp.