Laat je niet beïnvloeden door angsten

Wanneer er sprake is van weinig lichaamsbewust-zijn, je slecht geaard bent en daardoor energetisch wagenwijd open staat, hoef je niet gek staan te kijken wanneer je fysieke, mentale dan wel psychische klachten krijgt.

Angst is een emotie dat ervoor kan zorgen dat je uit je lichaamsbewust-zijn raakt. Zeker wanneer deze chronisch is. De aandacht is dan vooral naar buiten gericht op datgeen wat de angst triggert. Waar geen bewust-zijn in het lichaam zit is er vrij spel voor andere (zware) energieën. Zo simpel is het feitelijk.

Dit is precies wat er sinds maart 2020 aan de hand is. Op listige wijze wordt er bij mensen op angst ingespeeld. Een proces dat inmiddels aardig is ingesleten en in het collectief ingebakken zit. Veel mensen zijn massaal uit hun kracht gehaald en lopen daardoor vast. In hun dagelijks leven dan wel tijdens hun werk. Ze zijn 'vergeten' waar ze voor staan en/of welke richting ze op willen  en/of waarvoor ze hier op Aarde zijn. Daarmee worden de energetische lekken groter en de zware energieën dringen nog dieper door. Met een vicieuze cirkel tot gevolg.

Treft bovenstaande jou, weet dat dit proces kan worden gestopt!

Het is NU de tijd om uit die vicieuze cirkel te stappen en de touwtjes terug in eigen handen te nemen!

Begin bij de basis en start met elke dag jezelf goed aarden.

Zet jezelf op nummer 1.

Ook al weet je niet welke richting je op gaat, het gaat om het HIER en NU. Niets anders dan dat.

Doe de dingen die je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Wees juist in deze tijd creatief; denk niet in beperkingen maar in mogelijkheden.

Zoals een jong en onbevangen kind dat zou doen.

Hiermee creëer je meer bewust-zijn in jezelf. Opdat andere 'niet eigen' energieën en dus ook de (collectieve) angst, geen grip op je krijgen.

Daar is dan niet langer ruimte voor in jouw energetisch systeem én fysieke lichaam.

Laat dat bewust-zijn dan een positieve rimpeling in jouw omgeving zijn. Opdat het zich verder in deze wereld hier op Aarde mag verspreiden.

Mocht je hierbij hulp nodig hebben kan je altijd een afspraak maken voor een heling.  praktijkbutterfly@gmail.com  of (++32)0476852613