De Aartsengelen

werken met de aartsengelen (bron Patty Harpenau)

AE Sandalphon, de tweelingsbroer van Metatron. AE Sandalphon is dicht bij de mensheid.Het is zijn taak  om hen die overgaan over de brug te leiden van de aarde naar de maan(de levensbrug)

AE Sandalphon bewaakt de brug en is de beschermengel van de mensheid. Hij brengt zielen naar het licht en redt hen die dreigen voortijdig  te overlijden. Hij heeft een diep respect voor alles wat leeft en vertegenwoordigt het licht van de hoogste kroon op aarde. Hij is de beschermer van de Maria energie op aarde. Sandalphon gebruikt zijn stem om alle gebeden van verlangde harten door  de levensboom te laten ademen. Hij weeft ze als draden van geluid en zijn gezang is te horen door het heelal. Je kunt hem aanroepen als je wilt dat je gebed wordt beantwoord.


AE Gabriël is de boodschapper van verandering voor het universum. Zijn kracht reflecteert in de spiegelgladde maanglans en Hij is de boodschapper van transformatie.

AE Gabriël ondersteunt bij emoties,helpt overtuigingen te veranderen en blokkades op te heffen door het hart te verstillen. Hij maant aan om beslissingen te nemen vanuit rust en reflectie. Hij luwt de storm in een mensenhart en voorkomt vaak een crisis. Hij staat voor innerlijke communicatie en het ontwikkelen van de intuïtie ,het vermogen van innerlijke communicatie. Samen met AE Sandalphon leidt hij zielen over het pad naar een nieuw leven. Zijn deugden zijn geduld, meditatie en rust. Roep hem aan als je hulp nodig hebt bij veranderingen in  je leven die emoties teweegbrengen.

 

AE Raphaël ,genezing van God, heeft een zachte ,krachtige en vrouwelijke uitstraling. Hij is de redder, de diplomaat en kan alles verbinden wat niet heel is. Hij is de helende engel van de mensheid, Zijn taak is het genezen van alle levende wezens en de zorg voor spirituele begeleiding naar heelheid. Zijn wijze liefdevolle raad betreft ook relaties of huwelijken(de gouden ring is heilig voor Hem) maar hij kan ook ondersteunen met liefdevolle inzichten naar zelfheling in geval van echtscheiding of verbroken relaties, kan hij pijn en verdriet herstellen. Hij is de apotheker van het universum en openbaart zijn kennis van kruiden en genezing in dromen en inzichten. Hij is de wijze aartsengelenkracht achter genezers die op aarde hun werk doen. Hij troost en ondersteunt de zieken en vouwt zijn vleugels van licht om hen die pijn hebben.  AE Raphaël is de beschermengel voor kinderen, gehandicapte dak- en weerlozen. Hij voedt harten met zijn helende energie waardoor innerlijke rust weer kan opbloeien en hij ondersteunt alle helende processen .Werken met AE Raphaël maakt dat je hart, hoofd en ziel worden opgeruimd van lage frequenties zoals wrok, jaloersheid, rancune en boosaardigheid. Zijn energie is in staat om elk zwaar hart te verlichten en zijn liefdevolle begeleiding is voelbaar je  kan hem oproepen voor welke vorm van heling dan ook. Op het gebied van gezondheid maar ook op gebied van relaties en  verbinding die om heling vragen.

 

AE Haniël geeft je de kracht  van volharding in je spirituele groei , zijn boodschap is verlies nooit de liefde in je leven, keer altijd terug naar de liefde in jezelf. Hij voedt harten met onverwachte vooruitzichten en bruisende passie voor het leven. Helpt je bij het houden van de focus op nieuwe doelen en geeft richting. Hij helpt je de liefde voor het leven terug te vinden en dat liefdevolle mensen en relaties op je pad komen.


AE Michaël Hij die is als God, is het licht van de zon. Hij staat voor leiderschap en is de beschermengel van redders . Hij is de beschermende AE van de lichtwerkers op aarde, zij die hun licht over zichzelf en anderen laten schijnen Zijn kracht is het bruisende licht van vrijheid, Zijn kracht heft de duisternis op zodat  de verbindingen in de levenservaringen zichtbaar worden. Werken met AE Michaël maakt dat je inzicht krijgt op je levensbestemming en verantwoordelijkheid kunt nemen voor wie je werkelijk bent en tot bloei kunt komen naar innerlijk leiderschap. Hij maant je te kiezen voor vrijheid en levensvreugde, zodat je van binnenuit het innerlijke licht van levenskracht kunt gaan stralen. Als het voelt alsof je er op je leven leven een sluier van duisternis ligt roep dan zijn naam 3x aan en hij zal zijn sprankelende licht over je laten schijnen.


AE Khamaël (of Samaël) helpt ons moedig en krachtig in ons leven te staan, hij geeft ons lessen op ons levenspad zodat we aan wijsheid en kracht kunnen winnen om ons levensdoel te ontwikkelen. Hij helpt om een krachtig fundament te ontwikkelen met stevige wortels in onze levensaarde om als een hoge boom mee te bewegen in de wind zonder te knakken. Roep AE Khamaël aan voor bescherming en ondersteuning bij moeilijkheden. Hij kondigt zijn aanwezigheid aan door een sterke rode energie in de ruimte waarin je je bevind.


AE Zadkiël, rechtvaardigheid van God. De zachte uitstraling van  AE Zadkiël is een troostende haven van mededogen. Hij leert ons dat het licht van overvloed onvoorwaardelijk is. Hij leert ons in vreugde te leven en hij legt over ons leven spirituele en materiële overvloed. AE Zadkiël is aanmoedigend ,vrijgevig ,welwillend en ruimhartig. Hij staat aan onze zijde als we angst hebben om de energie van overvloed in ons leven verliezen. AE Zadkiël leert ons een diep vertrouwen te hebben in de overvloed van het universum. Hij troost bij zorgen, leert ons in vreugde te leven en voluit gebruik te maken van de spirituele en materiële  overvloed. Als je zorgen hebt roep zijn naam dan 3x aan en hij zal met al zijn welwillendheid aan je zijde zijn.


AE Tzaphqiël ( Zafkiël) ze voedt hen die spiritueel geholpen willen worden ,helpt bij eenzaamheid en bij elke creatie ten dienst van the Goodness of Human kind. Ze inspireert schrijvers ,leraren en helers om hun wijsheid uit te dragen. Ze moedigt aan om ons leven te wijden aan het hogere geheel om vanuit liefde  en begrip te dienen?Je kan hulp vragen bij conflicten en het hertstellen van familiebanden.


AE Raziël is de lezer van de ziel, weet wat je wilt vragen als je met hem wilt werken. Hij is sneller dan het licht en voordat je de vraag hebt uitgesproken heeft de verandering of onthulling al plaatsgenomen. Zijn onthullingen komen vaak plotseling als donderslag bij heldere hemel en onverwachts kun je terecht komen in een nieuw leven.

Hij werkt met plotse inzichten, aha momenten die een nieuw licht leggen over welke problemen  dan ook.Werken met AE Raziël en zijn hulp vragen om je de waraheid te tonen kan grote consequenties hebben als je er niet klaar voor bent,laat het rusten tot je zover bent.


AE Uriël vorst van magische kennis. Hij verschijnt in stormen of in regenbogen als teken van zijn aanwezigheid. Hij is de beschermheer van magiërs, alchemisten ,zieners en astrologen. Zijn kennis is allerhoogst en bevat de poort tot creatie? Roep hem niet aan als je het probleem zelf kan oplossen. Zijn tussenkomst is zo krachtig dat het licht om je heen letterlijk een eigen leven gaat leiden ,lampen gaan aan  of uit,lichtbollen kunnen onverwacht springen .werk met hem als er een wonder nodig is. Werken met AE Uriël maakt dat je een stevige beschermer in je leven krijgt. Hij is de engel van het noorden, bij gevaar in je leven draai naar het noorden en vraag hem een cirkel van licht om je heen te bouwen zodat het kwaad je niet kan raken.


AE Metatron  is de machtigste AE, zijn naam staat voor engel van aanwezigheid, verbinding en licht. Zijn tweelingbroer Sandalfon woon t bij de wortels en Metatron bewoont de Kroon. Als je vragen over het leven hebt fluister 3x AE Metatron en hij zal je de antwoorden in je hart leggen.