Wat is een behandeling met Shambhala Eenheid?

Shambhala eenheid is een levenswijze en een healingsysteem dat aan de mensen werd doorgegeven door Saint Germain.

Shambhala eenheid energie is zeer hoog en fijn van trilling en voelt vreugdevol, speels en liefdevol aan.

Het is ook een vrolijke energie. Het enige wat jij moet doen is op een massagetafel liggen en ...RELAX. Je hoeft enkel je schoenen uit te doen en de rest mag je aan mij overlaten. Ik werk vooral energetisch  dit wil zeggen in je emotielichaam en in je mentale lichaam want vooral in dat laatste lichaam zitten nog onverwerkte trauma’s wat zich resulteert in het fysieke lichaam. Deze worden tijdens de behandeling getransformeerd en getransmuteerd.

Tijdens de behandeling fungeer ik als kanaal om de universele energie door te geven. Ik voel de verschillende stromingen van de energie; stroomt de energie goed, of is er een blokkade,...

Afhankelijk van deze gewaarwordingen blijven mijn handen langere of kortere tijd op dezelfde plaats. Ook jij kan tijdens een behandeling sensaties voelen zoals tinteling, warmte ed. Ik zeg wel kan, want niet iedereen voelt iets. Maar ook als je niets voelt, toch doet de energie zijn werk.

Tijdens de Shambhala-healing gebeurd er ook nog een chakra-behandeling.

Voor wie?

Een Shambhala eenheid behandeling kun je doen als je wilt bijtanken omdat je erg moe bent, of wanneer je fysiek en emotioneel zware tijden hebt gehad. Of als je steeds zo'n druk hoofd hebt en je wilt wat meer ontspannen.

Wil je meer oor hebben voor wat je systeem (=lichaam+hart+ziel) je te vertellen heeft, dan is deze uitgebreidere heling heel geschikt.

Elke behandeling en het resultaat is bijzonder , uniek en verrassend!

Shambhala   brengt je datgene wat het leven op dit moment met je voor heeft. Maar de kracht van de Onvoorwaardelijke Liefde gaat dwars door alles heen!

duur 1u, kostprijs 45 euro