Healing Angels

Workshop

Workshop The HEALING angels of the  energy field (Helende Engelen van het energieveld.)

Een eendaagse reis met 9 engelen om jezelf via de engelen beter te leren kennen. Op deze dag ontvang je  9 meditaties  en 9 healingen en  ga je getransformeerd naar huis.

Hun namen zijn Ariël,Gabriël,Celestina,Faith,Cassiël,Daniël,Sarah,Michaël.

Na engelen in mijn leven te hebben toegelaten is alles anders geworden. Ik voel me gesteund. De liefde, de aandacht, het begrip en het engelengeduld.

Iedereen van Engelen beginner tot gevorderde kan baat hebben bij deze ontmoeting.

Het is ideaal voor diegenen die  graag Engelen willen ontmoeten en hun energie willen ervaren.

In deze door Stevan Thayer ontwikkelde  workshop leer je door middel van meditatie en visualisatie contact te leggen  met de engelen.

Je zult de speciale helende gaven die elke engel je  brengt ontdekken en elk van hen uitnodigen je te ondersteunen bij je  persoonlijke fysieke, emotionele, mentale en spirituele reis.

Terwijl je de specifieke  energie van deze engelen ervaart kun je ook boodschappen voor jezelf  ontvangen.  Op deze dag gaan we samen 9 keer in meditatie. Elke keer neemt de volgende engel ons dieper en dieper naar onze ziel. Er is na iedere sessie ruim voldoende tijd om te schrijven wat je doorkrijgt. Je kunt dit doen in het boekje wat je bij deze cursus krijgt, of in je eigen schrift.

Zelfs als je nog nooit gechanneld hebt zal je merken hoe makkelijk je boodschappen doorkrijgt. Hoe je met gemak hele epistels schrijft omdat de engel tegen je praat en jij alles energetisch opvangt en omzet in je eigen woorden. En zal je op het einde van de dag je levenspad nog beter begrijpen.

Je leert een hartelink maken tussen jou en de Engelen, dit is een bijzonder krachtig instrument omdat het de poort openzet voor de engelen om helend voor, door en met jou te kunnen werken.

Je zult de speciale helende gaven die elke Engel je brengt ontdekken en elk van hen uitnodigen je te ondersteunen bij je persoonlijke reis op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

Ook zal er voldoende tijd zijn om ervaringen te delen maar je mag ook je eigen ervaring koesteren en voor jezelf houden. Het is een heerlijk intense dag voor jezelf om laagjes weg te pellen, te leren channelen en hartcontact met engelen te hebben.

De energie op zo’n dag gaat omhoog en steeds hoger. Zeker met een groep energetische selectieve deelnemers. Zoals je weet is gezamenlijke energie sterker en hoger dan enkele energie. Dus tijdens deze dag liften we mee op elkaars energie, versterken deze en zo helpen we elkaar om tot het maximale te transformeren.

Kortom een intense, uitdagende en inspirerende workshop!

Praktisch  : 115 €  per persoon inclusief THEE/fris/iets lekkers, soep, een werkboek en  een certificaat van Stevan Thayer van The Center Of  Being in Amerika.

De groepen bestaan uit maximaal 6  deelnemers.

Meebrengen:    pantoffels of warme SOKKEN.

Aanvang dagdeel :10u  tot  ongeveer 17u

Wanneer:  Zaterdag 11 mei 2024     

 inschrijven voor 12 april2024  met betaling voorschot van 60 euro

BE19 9731 1612 6212

Of cach in de winkel

Voor inschrijvingen : praktijkbutterfly@gmail.com of 089/731827 of 0476852613