Aura lifters

Sommige mensen kunnen na hun overlijden 'het Licht' niet vinden. Deze zielen dolen in een tussensfeer op Aarde rond. Ze vinden geen rust omdat ze het leven niet goed hebben afgerond. Bijvoorbeeld omdat ze onverwachts zijn heengegaan, ze niet weten dat ze dood zijn, ze zich erg vasthouden aan de materie en/of hun bezittingen, of omdat de nabestaanden veel met (het overlijden van) de overledene bezig zijn waardoor de (ziel van de) overledene niet goed kan loskomen. Deze dolende zielen worden entiteiten genoemd.

Auralifters zijn entiteiten die in iemands energieveld vertoeven wanneer men slecht geaard is, weinig lichaams-bewust is en daardoor (veelal onbewuste) emoties in hun energetisch systeem met zich meedragen. Auralifters worden hiertoe aangetrokken omdat ze zich in dezelfde lage trillingsfrequentie bevinden als desbetreffende emotie. Daarbij kun je o.a. denken aan 'angst', 'verdriet', 'boosheid', 'haat', 'afgunst' en 'onmacht'.

Geregeld lees ik dat men wordt aangevallen door een entiteit. Echter, een 'reguliere' entiteit of auralifer valt niemand aan. Ze komen bij je in het energieveld omdat daar iets te halen valt. Namelijk de energie of emotie(s) waar ze zich aan op kunnen laden en dus mee 'voeden'.

Hoewel entiteiten of auralifters niemand aanvallen kan dit wel zo voelen voor hun 'gastheer/-vrouw'. Deze zielen zijn namelijk wanhopig, verdrietig, angstig en/of boos omdat ze niet weten waar ze zijn en waar ze heen moeten. Sommigen weten dus niet dat ze zijn overleden, denken nog steeds dat ze op Aarde leven en doen 'gewoon' hun dagelijkse dingen. Ze beseffen wel dat er iets mis is maar weten niet precies wat. Ze leven in een schemergebied en voelen zich vaak eenzaam.

Enkele voorbeelden van hoe iemand een auralifter kan oplopen zijn:

- Niet goed geaard zijn

- Depressie

- Burn-out

- Stress

- Bewusteloosheid

- Tijdens narcose

- Negatief in het leven staan

- Bij gebruik van (veel) drank/drugs

Je bent (even) niet goed 'aanwezig' waardoor deze 'niet eigen' energie gemakkelijk in je energieveld kan komen. Ook wanneer je hooggevoelig bent en/of een zwak aura hebt, kan je een auralifter oplopen wanneer je je op een plek begeeft waar veel entiteiten ronddolen. Te denken valt daarbij aan een ziekenhuis, begraafplaats of mortuarium. Maar ook een groot warenhuis, (super)markt, een uitgaansgelegenheid of groot evenement zijn plekken waar je auralifters kunt oppikken.

Auralifters kunnen je gedrag veranderen. Je bent vaak jezelf niet meer. Doordat een auralifter (of meerdere auralifters) zoveel energie bij je wegsnoept kan je snel moe zijn. Maar ook slecht slapen. Soms kan je stemmen horen want auralifters kunnen ook verbaal communiceren. Alles doen ze met hun energie en ze doen dat via de energie van de persoon waar ze bij zitten. Deze 'energievreters' willen niet opvallen en laten vaak niet merken dat ze in je energieveld zitten. Ze willen eigenlijk gewoon onderdak. Ze snoepen je energie weg omdat ze dit nodig hebben voor eigen gebruik. Dit laatste is de reden waarom je je onverklaarbaar moe kunt voelen. Verder is het zo dat een auralifter bepaalde energie kan versterken van de persoon waar hij bij aanwezig is. Als deze energie bijvoorbeeld 'angst' is, dan wordt deze extra versterkt omdat zowel de auralifter als persoon dezelfde angst hebben.

Klachten ten gevolge van een auralifter kunnen zijn:

- Chronische vermoeidheid

- Ondanks de moeheid, slecht slapen

- Slechte concentratie

- Stemmen die opdrachten of adviezen geven (kan ook in je dromen zijn)

- Verspringende lichamelijke klachten

- Sterk wisselende stemmingen en gedrag

- Perioden van geheugenverlies

- 'Niet eigen' gedrag in bepaalde situaties

- 'Niet eigen' gedrag tegenover andere mensen

- Onverklaarbare versterkingen van gevoelens, emoties, angsten etc.

- Schouder en nek klachten (vaak het aanhechtingspunt van een auralifter)

- Buikklachten boven de navel/maagstreek (rondom het zonnevlechtchakra wat ook een aanhechtingspunt kan zijn)

- Kramp in de onderbenen/kuiten

- Koude plekken op het lichaam ervaren of helemaal koud voelen

- Duizeligheid of licht gevoel in je hoofd

Ook (jonge) kinderen kunnen last van auralifters hebben. Hun energetisch systeem is nog gevoeliger afgesteld en ze pikken daardoor nog sneller energie op. Auralifters zoeken vaak aandacht bij kinderen omdat zij veelal kunnen praten met deze zielen. Voor deze kinderen is dit vaak heel normaal maar ze kunnen er ook bang van worden want niet iedere ziel is vriendelijk. Sommigen kunnen bijvoorbeeld erg boos zijn. Deze zielen vallen de kinderen dan lastig. Zoals je boze mensen hebt, zo heb je ook boze auralifters. Meestal zijn ze boos op de situatie waarin zij (denken te) zitten. Niet zozeer op diegene waar ze op dat moment bij zijn. Dit is belangrijk om te beseffen mocht jij en/of jouw kind ermee te maken hebben.

Je kunt jezelf niet 100% beschermen tegen auralifters. Het gebeurt soms gewoon. Wel is het van belang te weten dat dergelijke energieën aangetrokken worden tot emoties van de mens. Het is zaak om je onverwerkte emoties onder de loep te nemen en ermee aan de slag te gaan. Opdat ze (h)erkend worden en zo geen blokkade in je energetisch systeem (meer) kunnen vormen waar nog meer 'niet eigen' energieën toe worden aangetrokken.

Hulp nodig? Maak een afspraak voor een heling. 0032 476852613 of via praktijkbutterfly@gmail.com