Shambhala eenheid Opleiding

Naast het helen van mensen op het fysieke ,emotionele,mentale en /of spirituele vlak , kun je Shambhala Eenheid ook voor andere doeleinden gebruiken.Je kunt huisdieren en planten helen, je werkruimte energietisch schoonmaken, je voedsel zegenen, je derde oog versterken, de werkingskracht van kristallen en remedies verhogen.

 

Er zijn 4 niveaus van afstemmingen of opleidingen in Shambhala Eenheid. Het 5eniveau is de meester graad .

De niveaus van afstemming hebben te maken met het verhogen van de trillingfrequentie in jezelf.

 

  •   Tijdens het 1eniveau leg ik  je uit hoe je jezelf en anderen op een directe manier kunt helen door je intentie te zetten. Ik geef je uitleg over de chakra’s , en hoe je je eigen chakra systeem kunt reinigen en in balans brengen. Je ontvangt een afstemming waardoor je je eigen energie zal voelen versterken.

 

  •     Het 2e niveau  staat je toe om op afstand helende energie te sturen naar mensen, dieren, situaties en plaatsen. Kortom alles wat leeft. Je werkt meer en meer met je intentie vanuit je hart. We leren dat hoe meer liefde in ons zelf zit hoe meer we kunnen doorgeven buiten onszelf en dit uiteraard wereldwijd. Er word informatie gegeven rondom het transformeren van EGO naar LIEFDE.

        

  •      Het 3eniveau helpt je een steeds hogere trillende waarheid te bereiken. Shambhala Eenheid wijst van beiden kanten de verantwoordelijkheden aan.

 

  •   Tijdens het 4eniveau ontvang je technieken die genezing brengen op spiritueel niveau we gaan dieper in op communicatie, zielsafspraken en zielssplinters. Ook gaan we verder op het chakra systeem en bespreken we de 13 chakra’s .

 

  •      Het 5eniveau is het meester niveau in Shambhala Eenheid ;tijdens de afstemming ontvang je alle uitleg en handreikingen voor de afstemmingen in alle niveaus. Op deze dag leer je  hoe je een opleiding kan geven. Het 5e niveau heeft meer te maken met het vertoeven en verblijven in het bewust bewustzijnsniveau en de sprong naar het Goddelijke bewustzijnsniveau. Dit niveau kan je ontvangen nadat je minstens een  jaar gewerkt hebt met de Shambhalla eenheid energie.

 

                   Shambhala Eenheid is een spoedopleiding assentieproces!

Uitleg over de opleiding:

Door te luisteren naar mijn diepere gevoelens en mijn intuïtie heb ik na lang nadenken besloten om de mooie en krachtige Shambhala Eenheid  energie door te geven op een hele andere manier dan dat ik tot nu toe heb gedaan.

Voorheen werd er via mail hele teksten doorgestuurd en moesten er video’s  worden bekeken. Dit laatste mag nog steeds maar graag wil ik jullie mijn kennis en ervaringen doorgeven net als de helingstechnieken zoals ik ze in de loop der jaren heb mogen ontvangen via mijn Goddelijke begeleiding.

Ook de tarieven verander ik, net als de opleiding zelf.

Ik stuur de lessen na afloop door , maar jij kan  ook tijdens je aanwezigheid zelf aantekeningen maken waarna je thuis verder dingen kan gaan opzoeken, lezen en ontdekken.

Dit geheel vrij en op je eigen tempo.

De informatie die ik je zal geven zal je genoeg stof geven om na te denken en persoonlijk te groeien, waarna je deze mooie Shambhala Eenheid energie kan doorgeven vanuit je hart op een liefdevolle manier.

Voor elk niveau vraag ik je een klein bedrag van 60€  ( het meester niveau 70€) dit is bewust laag gehouden omdat ik het toegankelijk wil maken voor iedereen, maar wel zo dat ik een vergoeding ontvang voor de tijd die ik aan je mag besteden, voor de stroomkosten, verwarming ,kaarsjes enz..

Ik geef deze opleiding 1 op 1 en wel als volgt:

Niveau  1 en 2  geef ik samen en  niveau 3 en 4 ook.   Dus je ontvangt deze lessen in 2 dagdelen . Elk dagdeel komt op 120€

Het theoretisch gedeelde neemt 2.5 uur in beslag daarna volgt de afstemming ,dan ga je onder mijn begeleiding een heling geven zodat je ook daadwerkelijk leert hoe je moet werken en  voelen  .

Ik zorg voor een persoon die jij een heling gaat geven en zal je hier bij begeleiden.